Christel Bos, Praktijkhouder en Regiebehandelaar

Over Christel Bos

Na vele jaren ervaring in het werken met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen binnen de grote instellingen heb ik 12 jaar geleden de praktijk Kinderpsychologen Heerhugowaard opgezet . Inmiddels is de praktijk uit zijn jasje gegroeid en geef ik samen met Leontien Dirkse leiding aan het fantastische veelkleurige team van Kinderpsychologen-noord holland noord. Mijn belangrijkste werkzaamheid blijft het doen van gesprekken met kinderen, jongeren, ouders en alle belangrijke betrokkenen. Niet omdat het moet maar omdat psycholoog zijn het mooiste en boeiendste vak is wat ik me kan voorstellen.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik kinderen wilde helpen als ze het om een of andere reden een periode moeilijk hadden. Ik heb vervolgens mijn weg gevolgd van vriendinnen helpen, werken bij de kindertelefoon, studeren aan HBO-J en later aan de universiteit waar ik de studie Orthopedagogiek heb afgerond. Werken in de GGZ, nascholen, uitwisselen met collega’s  en verwonderen, zo ontwikkel ik me nog elke dag.

Mijn uitgangspunt is dat kinderen en jongvolwassenen en hun ouders  in ontwikkeling zijn en zij een omgeving nodig hebben waar ze gezien en gehoord worden om ‘de beste versie van zichzelf ’ te kunnen zijn. Om hen bij dit proces te helpen zet ik mij elke dag weer met veel plezier in en ben ik dankbaar dat zij mij het vertrouwen geven om een tijdje met hen mee te mogen lopen bij dit proces.

Als ervaren psycholoog hoop ik mijn kennis en ervaring over te dragen aan het team en ik wil voor hen graag een vraagbaak en veilige plek zijn waar ze met hun vragen, onzekerheden en twijfels terecht kunnen. Ik doe mijn best om onze teamleden te stimuleren om ook de beste versie van zichzelf te kunnen zijn en hiermee geïnteresseerde, gedreven, humorvolle en creatieve professionals te zijn en te blijven.

Meer weten of aanmelden?

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 11.00 en 14.00 uur voor overleg en aanmelden op nummer 06 34071427