Teamdag Forteiland

By: designerplus


Teamdag, juni 2022

KP-nhn teamdag naar Forteiland IJmuiden. Ons jaarlijkse teamuitje naar forteiland IJmuiden was weer een groot succes! Bedankt Petra Horsthuis en Mylou Bierman-Stam voor de fantastische organisatie!

Lees meer..

Kinderpsychologen-nhn is op zoek naar psycholoog/orthopedagoog voor een loondienstverband van 32-36 uur

By: designerplus0 comments


Wij zijn op zoek naar een psycholoog/orthopedagoog
voor een dienstverband van 32-36 uur

Wij zoeken een psycholoog/orthopedagoog die het prettig vindt om te werken binnen een kleinschalige praktijk met korte lijnen, houdt van vraaggericht werken met persoonlijke aandacht en vertrouwen en verbondenheid  binnen het team belangrijk vindt.

Over de functie
Je doet individuele behandelingen, ouderbegeleidingen en diagnostiek bij kinderen en jongeren tot 18 jaar. Je volgt een cliënt van het begin tot het einde van de behandeling waarbij je op elk moment gedurende het proces een beroep kunt doen op je collega’s.

Wij vinden goede samenwerking met scholen, gezin- en jeugdcoaches, huisartsen, POH GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters belangrijk. Alleen zo komen we tot afname van klachten en herstel van krachten. Wij dagen onze teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen. Daarom besteden wij veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheid bevordering.

Over jou
Je ben psycholoog of orthopedagoog met aandachtsgebied kind en jeugd. Je bent leergierig, zelfstandig en beschikt over een flinke dosis relativeringsvermogen en humor. Je staat open voor de nieuwe ontwikkelingen in het denken over de hulpverlening in de GGZ en je wilt er graag actief aan meewerken om dit vorm te geven.

Wij bieden
Het salaris valt in de functiegroep 60 conform de CAO GGZ.

Solliciteren
Past dit profiel bij jou? Neem snel contact op met Leontien Dirkse, 06 53547904 of mail naar info@kp-nhn.zorgring.nl

Lees meer..

Kinderpsychologen-nhn  is op zoek  naar een systeemtherapeut 
voor een loondienstverband van 24-32 uur

By: designerplus0 comments

 

Kinderpsychologen-nhn is  een kleinschalige, laagdrempelige en multidisciplinaire  psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Kinderpsychologen-nhn is een initiatief van Christel Bos & Leontien Dirkse.
Ons team bestaat inmiddels uit negen bevlogen, enthousiaste en humorvolle hulpverleners, waaronder psychologen, orthopedagogen, ambulante hulpverleners, psycho diagnostici, psycho fysieke therapeuten en  GZ-psychologen.
Kinderpsychologen-nhn biedt naast diagnostiek en behandeling sinds 2019 een intensief multidisciplinair jaartraject voor middelbare scholieren met psychiatrische problematiek waarbij  schoolverzuim speelt en uitval en/of afschalen van schoolniveau dreigt (Skills project).

Wij zoeken in jou
Je bent zelfstandig, hebt lef en dit doe je met relativeringsvermogen en humor. Je staat open voor de nieuwe ontwikkelingen in het denken over de hulpverlening in de jeugd GGZ en je wilt graag meedenken hoe dit vorm te geven in de komende 5 jaar. Je hebt je eigen cliëntsystemen onder je hoede, maar je werkt daarbij intensief samen met je  collega’s.
Je taken als systeemtherapeut bestaan uit het in kaart brengen van het taxatieproces (probleemdefiniëring, de interactie rondom de klacht, structuuranalyse, communicatie, inventariseren van de krachten en hulpbronnen in het systeem met oog voor het intergenerationele proces), behandeling en consultatie.
Goede samenwerking met scholen, gezin- en jeugdcoaches, huisartsen, POH GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters vinden wij van groot belang.
Wij zoeken een systeemtherapeut of een systeemtherapeut i.o. die op zoek is naar een kleinschalige praktijk met korte lijnen, die houdt van vraaggericht werken met persoonlijke aandacht en die vertrouwen en verbondenheid in zijn/haar team een belangrijk vindt.
Een pre hebben sollicitanten met: affiniteit met buitenpsychologie, EFT, mindfulness, kortdurende systeem therapeutische behandelvormen en groepsbehandelingen.

Wij bieden
Een werkplek binnen een enthousiast en gemêleerde groep professionals waar de focus ligt op het stimuleren van de kwaliteiten en krachten van kinderen, jongeren en hun verzorgers.
Leontien & Christel dagen zichzelf en hun teamleden uit om het beste uit henzelf te halen, zij besteden mede daarom veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheid bevordering. In 2021 is Kinderpsychologen-nhn met het gehele team aan de slag gegaan met buitenpsychologie waarmee wij het belang van de driehoek ‘behandelen, bewegen en natuur’ in de behandeling willen vergroten. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om goede zorg aan jezelf als hulpverlener te geven en je werkplezier te verhogen.

Het salaris valt in de functieschaal 60 en wij volgen de regels van de CAO GGZ.

Solliciteren
Ben je enthousiast, neem dan snel contact …

Lees meer..

Studiedag met de Buiten Psychologen

By: Allard0 comments

Op 23 september hebben wij met ons team een  inspirerende studiedag in de natuur gehad waarbij  de driehoek ‘behandelen, bewegen en natuur’ centraal stond.

Lees meer..

Teamdag

By: designerplus

Teamdag, juli 2021

Quad uitje in Spaarnwoude en daarna bijkomen op het strand van Wijk aan Zee


Lees meer..

Vacature GZ

By: designerplus


Wij zijn op zoek naar een GZ-Psycholoog
voor een dienstverband van 24-32 uur

Wij zoeken een GZ-Psycholoog die het prettig vindt om te werken binnen een kleinschalige praktijk met korte lijnen, die houdt van vraaggericht werken met persoonlijke aandacht en die vertrouwen en verbondenheid  binnen het team belangrijk vindt. Affiniteit met onder andere ACT, mindfulness, schematherapie en groepsbehandelingen heeft een pré.

Over de functie

Je volgt een cliënt van het begin tot het einde van de behandeling waarbij je op elk moment gedurende het proces een beroep kunt doen op je collega’s.

Wij vinden goede samenwerking met scholen, gezin- en jeugdcoaches, huisartsen, POH GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters belangrijk. Alleen zo komen we tot afname van klachten en herstel van krachten. Wij dagen onze teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen. Daarom besteden wij veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheid bevordering.

Over jou

Je hebt of bent in een afrondende fase van je post doctorale opleiding tot GZ-Psycholoog, aandachtsgebied kind en jeugd. Je bent leergierig, zelfstandig en beschikt over een flinke doses relativeringsvermogen en humor. Je staat open voor de nieuwe ontwikkelingen in het denken over de hulpverlening in de GGZ en je wilt er graag actief aan meewerken om dit in de komende vijf jaar vorm te geven.

Wij bieden

Het salaris valt in de functieschaal 65 conform de CAO GGZ.

Solliciteren

Past dit profiel bij jou? Neem snel contact op met Christel Bos, 06 43213582 of Leontien Dirkse, 06 53547904 of mail je interesses naar info@kp-nhn.zorgring.nl

Lees meer..

Christel heeft haar registratie tot Supervisor en Leertherapeut voor de VCGT behaald!

By: kpnhn0 comments

Trots en blij zijn wij dat Christel haar registratie tot Supervisor en Leertherapeut voor de VCGT heeft behaald.

Christel heeft ruimte voor supervisie en leertherapie voor GZ-Psychologen, Psychologen en Orthopedagogen in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut.

Zij start graag met jou met een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek heeft verschillende doelen. Het eerste doel is om met elkaar in gesprek te gaan over jouw leerdoelen en leerstijlen en Christel ’s stijl van superviseren. Zij heeft de meest recente opleiding tot supervisor gevolgd en zij heeft hiermee kennis van de laatste eisen van de VCGT. Een ander doel is dat  jij hoort waar het enthousiasme van Christel ligt zodat je weet waar jij door geïnspireerd kan raken als je een supervisieperiode bij haar volgt. Een laatste doel is om jouw overige vragen en praktische zaken te bespreken. Het kennismakingsgesprek heeft dan opgeleverd dat we een klik hebben en we afspraken voor de supervisie gaan maken of dat jij weet welke supervisie stijl niet aansluit en jij verder gaat zoeken naar een beter passende supervisor voor jou.

Je kunt Christel telefonische bereiken op 06-43213582 of stuur een mail naar c.bos@kp-nhn.zorgring.nl

Lees meer..

Kinderpsychologen-nhn is op zoek naar Basispsychologen/Orthopedagogen en/of GZ-Psychologen voor een loondienstverband van 24-32 uur

By: kpnhn0 comments

Kinderpsychologen-nhn is een initiatief van Christel Bos en Leontien Dirkse. Zij hebben de inmiddels al 10 jaar bestaande tweemans zaak uitgebouwd tot een kleinschalige, laagdrempelige en multidisciplinaire psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Ons team bestaat uit zeven bevlogen, enthousiaste en humorvolle hulpverleners, waaronder basispsychologen, orthopedagogen, ambulant thuiswerkende hulpverleners, psycho-diagnostici en natuurlijk GZ-psychologen.

Onze expertgebied is het diagnosticeren en behandelen van psychische en psychiatrische problemen met behulp van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en online modules. Daarnaast bieden we sinds 2019 een intensief multidisciplinair jaartraject aan voor middelbare scholieren met psychiatrische problematiek waarbij veel schoolverzuim speelt, er sprake is van uitval of het afzakken van schoolniveau.

Wat bieden wij en wat zoeken wij in jou?

Je volgt een cliënt van het begin tot het einde van de behandeling waarbij je gedurende het proces op elk moment een beroep kunt doen op ervaren collega’s.

Je hebt cliëntsystemen alleen onder je hoede, maar je werkt ook samen met een collega als het gaat om individuele therapie met ouderbegeleiding, een systeembehandeling, ambulante behandeling in de thuissituatie of lichaamsgerichte non-verbale therapie in een sportruimte.

Goede samenwerking met scholen, gezin en jeugdcoaches, huisartsen, POH-GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters vinden wij van groot belang om met elkaar te komen tot afname van klachten bij de cliënt en het herstel van diens eigen kracht.

Wij dagen onze teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij  besteden mede daarom veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheidbevordering.

Wij zoeken basispsychologen/orthopedagogen en of GZ-psychologen met minimaal twee jaar ervaring in het doen van psychodiagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Onderstaande punten gelden als een pre:

  • Expertise op het gebied van school- en leerproblemen.
  • Een afgeronde Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie.
  • Een afgeronde Basiscursus EMDR.
  • Affiniteit met ACT, Mindfulness, Schematherapie en groepsbehandelingen.

Over jezelf

Je hebt een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog én beschikt over een basisaantekening psychodiagnostiek. Daarnaast heb je een SKJ en/of NIP registratie.

Voor (aankomend) GZ-psychologen geldt dat je in afrondende fase ben van je post doctorale opleiding tot GZ-psycholoog, aandachtsgebied kind en jeugd of deze hebt afgerond.

Je bent leergierig, zelfstandig, hebt lef en dit doe je met relativeringsvermogen en humor. Met enthousiasme werk je samen met alle betrokkenen, waarbij je een proactieve houding hebt.

Wij bieden

Het salaris valt in de functieschaal 60 en …

Lees meer..

Nieuwe bedrijfsruimte, nieuwe bedrijfsnamen, nieuwe logo’s, maar de zelfde bevlogenheid…

By: designerplus

Na 10 jaar zorg te hebben geboden aan kinderen en jongeren onder Kinderpsychologen Heerhugowaard & Jongvolwassenpsychologen Heerhugowaard zijn we uit ons jasje gegroeid. Letterlijk én figuurlijk! Vol trots willen we jullie laten weten dat we vanaf 1 juli verder gaan als Kinderpsychologen noordholland noord & Jongvolwassenpsychologen noordholland noord.

Onder leiding van Christel Bos & Leontien Dirkse is de praktijk in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een team van zeven ervaren, bevlogen en resultaatgerichte (GZ-)psychologen, orthopedagogen en ambulant begeleiders. 

De komende weken zullen Christel, Leontien, Eric, Laura, Marjolein, Kim en Mylou zich aan jullie voorstellen en vertellen over hun specialisaties en hun rol binnen Kinderpsychologen-nhn, Jongvolwassenpsychologen-nhn en het Sk!lls-project. 

Lees meer..

Sk!lls aanbod voor voorkomen van schooluitval nu ook in alle BUCH & HAL gemeenten

By: designerplus

Het pilotjaar van Sk!lls zit er bijna op. Wat hebben we hard gewerkt met elkaar en wat hebben we mooie dingen ontwikkeld en geleerd. Met alle opgedane ervaringen zijn we nu gekomen tot een prachtig omschreven werkwijze die wij in het aankomend schooljaar niet alleen in Heerhugowaard aanbieden, maar nu in alle BUCH & HAL gemeenten.

Niet alleen wij zijn enthousiast en willen Skills kenbaar maken, maar ook onze ouders en jongeren willen graag laten horen wat hun ervaringen zijn. 

Ouders en hun 14 jarige zoon Mick na 1 jaar deelname aan het Sk!llsproject:

Helemaal vastgelopen met de schoolse vaardigheden en het stressniveau bij Mick en bij mij als moeder torentje hoog opgelopen, kwam als een Engeltje uit de lucht de pilot van Skills. Mick bleek een uitermate geschikte kandidaat en zo stapten hij, mijn partner en ik in deze pilot. Een intensief traject. Dat werd ons van tevoren al duidelijk gemaakt.

Intensief werd het. Maar jee, wat geweldig! Fantastisch hoe school onderdeel is van dit traject. Want uiteindelijk is je kind daar een groot deel van de dag.

Een schooljaar verder is de rust bij ons al lang teruggekeerd. Hebben wij als ouders geleerd hoe om te gaan met stress situaties. Regelt en plant ons kind zijn schoolwerk gewoon zelf en hoeven wij daar nog maar minimaal bij te ondersteunen. Heeft hij geleerd hoe je in een veilige groep weerbaar kunt zijn. Maar vooral áltijd jezelf mag zijn!

Uiteraard zijn er ook nog leerpunten. Skills laat hem dan ook nog niet los. Want dat doen zij pas……als ons kind daar helemaal klaar voor is!

 Geïnteresseerd of wil je weten wat sk!lls voor jou kan betekenen? Wij staan dagelijks voor je klaar tijdens het telefonisch spreekuur van 11.00 tot 14.00 uur. Bel: 072-2016119 of mail ons

Lees meer..