Vacature GZ

By: designerplus


Wij zijn op zoek naar een GZ-Psycholoog
voor een dienstverband van 24-32 uur

Wij zoeken een GZ-Psycholoog die het prettig vindt om te werken binnen een kleinschalige praktijk met korte lijnen, die houdt van vraaggericht werken met persoonlijke aandacht en die vertrouwen en verbondenheid  binnen het team belangrijk vindt. Affiniteit met onder andere ACT, mindfulness, schematherapie en groepsbehandelingen heeft een pré.

Over de functie

Je volgt een cliënt van het begin tot het einde van de behandeling waarbij je op elk moment gedurende het proces een beroep kunt doen op je collega’s.

Wij vinden goede samenwerking met scholen, gezin- en jeugdcoaches, huisartsen, POH GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters belangrijk. Alleen zo komen we tot afname van klachten en herstel van krachten. Wij dagen onze teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen. Daarom besteden wij veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheid bevordering.

Over jou

Je hebt of bent in een afrondende fase van je post doctorale opleiding tot GZ-Psycholoog, aandachtsgebied kind en jeugd. Je bent leergierig, zelfstandig en beschikt over een flinke doses relativeringsvermogen en humor. Je staat open voor de nieuwe ontwikkelingen in het denken over de hulpverlening in de GGZ en je wilt er graag actief aan meewerken om dit in de komende vijf jaar vorm te geven.

Wij bieden

Het salaris valt in de functieschaal 65 conform de CAO GGZ.

Solliciteren

Past dit profiel bij jou? Neem snel contact op met Christel Bos, 06 43213582 of Leontien Dirkse, 06 53547904 of mail je interesses naar info@kp-nhn.zorgring.nl

Related post