Kinderpsychologen-nhn  is op zoek  naar een systeemtherapeut 
voor een loondienstverband van 24-32 uur

By: designerplus0 comments

 

Kinderpsychologen-nhn is  een kleinschalige, laagdrempelige en multidisciplinaire  psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders in de leeftijd van 0-26 jaar.

Kinderpsychologen-nhn is een initiatief van Christel Bos & Leontien Dirkse.
Ons team bestaat inmiddels uit negen bevlogen, enthousiaste en humorvolle hulpverleners, waaronder psychologen, orthopedagogen, ambulante hulpverleners, psycho diagnostici, psycho fysieke therapeuten en  GZ-psychologen.
Kinderpsychologen-nhn biedt naast diagnostiek en behandeling sinds 2019 een intensief multidisciplinair jaartraject voor middelbare scholieren met psychiatrische problematiek waarbij  schoolverzuim speelt en uitval en/of afschalen van schoolniveau dreigt (Skills project).

Wij zoeken in jou
Je bent zelfstandig, hebt lef en dit doe je met relativeringsvermogen en humor. Je staat open voor de nieuwe ontwikkelingen in het denken over de hulpverlening in de jeugd GGZ en je wilt graag meedenken hoe dit vorm te geven in de komende 5 jaar. Je hebt je eigen cliëntsystemen onder je hoede, maar je werkt daarbij intensief samen met je  collega’s.
Je taken als systeemtherapeut bestaan uit het in kaart brengen van het taxatieproces (probleemdefiniëring, de interactie rondom de klacht, structuuranalyse, communicatie, inventariseren van de krachten en hulpbronnen in het systeem met oog voor het intergenerationele proces), behandeling en consultatie.
Goede samenwerking met scholen, gezin- en jeugdcoaches, huisartsen, POH GGZ en vrijgevestigde kinderpsychiaters vinden wij van groot belang.
Wij zoeken een systeemtherapeut of een systeemtherapeut i.o. die op zoek is naar een kleinschalige praktijk met korte lijnen, die houdt van vraaggericht werken met persoonlijke aandacht en die vertrouwen en verbondenheid in zijn/haar team een belangrijk vindt.
Een pre hebben sollicitanten met: affiniteit met buitenpsychologie, EFT, mindfulness, kortdurende systeem therapeutische behandelvormen en groepsbehandelingen.

Wij bieden
Een werkplek binnen een enthousiast en gemêleerde groep professionals waar de focus ligt op het stimuleren van de kwaliteiten en krachten van kinderen, jongeren en hun verzorgers.
Leontien & Christel dagen zichzelf en hun teamleden uit om het beste uit henzelf te halen, zij besteden mede daarom veel aandacht aan supervisie, intervisie, multidisciplinaire cliëntbesprekingen en intern en extern georganiseerde deskundigheid bevordering. In 2021 is Kinderpsychologen-nhn met het gehele team aan de slag gegaan met buitenpsychologie waarmee wij het belang van de driehoek ‘behandelen, bewegen en natuur’ in de behandeling willen vergroten. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om goede zorg aan jezelf als hulpverlener te geven en je werkplezier te verhogen.

Het salaris valt in de functieschaal 60 en wij volgen de regels van de CAO GGZ.

Solliciteren
Ben je enthousiast, neem dan snel contact op met Christel Bos, 06 43213582 of Leontien Dirkse, 06 53547904  of mail je interesse naar info@kp-nhn.zorgring.nl

Related post

Leave A Comment